Virksomhedsrådgivning

Virksomhedsrådgivning

I takt med at din virksomhed vokser, stiger behovet for tværfaglig rådgivning

Landbrugsvirksomhed i dag betyder for mange større og måske flere enheder. Det er af stor betydning, at alle dele af virksomheden spiller sammen for at give det bedste afkast. Som fremtidsorienteret virksomhedsejer har du konstant fokus på, at du får mest muligt ud af dine investerede midler. Virksomhedsrådgivningen tager dig med op i det store perspektiv og samler alle parametre. Finansieringens sammensætning, forhold omkring din produktion hvor forskellige ændringer kunne give yderligere værdi og opfølgning på strategier i kombination med dig og dine samarbejdspartnere, er nogen af de mange punkter, hvor virksomhedsrådgivning kan gøre en forskel. 

Virksomhedsrådgiverens fornemmeste opgave er sammen med dig at skabe det fornødne overblik over din virksomhed, rådgiveren kan bruges som sparringspartner i dagligdagen samt til at sætte retningen for den fremadrettede strategi og forretningsudvikling af din virksomhed. Virksomhedsrådgiveren inddrager relevante specialister til at løse konkrete problemstillinger i din virksomhed, specialisterne kan både være fra LandboSyd og andre rådgivningsenheder.

Brugen af en virksomhedsrådgiver fra LandboSyd han både være ad hoc, men også være et længerevarende forløb.

Virksomhedsrådgivningen er efterspurgt, da der er stor fokus på alle pengestrømme i virksomheden. Som virksomhedsejer har du fokus på at alle indtjeningsmuligheder virker optimalt. Tag kontakt til vores virksomhedsrådgivere for at høre, hvor de kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi tør stille de frække spørgsmål. 

 

Anders Peter Frederiksen
Afdelingschef, økonomirådgivning
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen