Ledelse og Strategi

Ledelse og Strategi

Fokus på ledelse og motivation af dig og dine medarbejdere

Fremtidens virksomheder bliver målt på deres strategier og målsætninger af deres samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at virksomhedens strategier og målsætninger er synlige - afkastet af en god ledelsesstrategi og implementeringen af den daglig drift på medarbejderniveau, kan aflæses direkte på bundlinjen. Det har aldrig været vigtigere at få medarbejdere til at fungere som et hold og udnytte de forskellige persontyper. Motivationen er drivkraften for mennesker - derfor er det afgørende at vide, hvad der motiverer dine medarbejdere, for at de med deres motivation skaber værdi for virksomheden. 

I LandboSyd ved vi, at dine medarbejdere er vigtigt råstof. Rådgiverne i Team Svin er bevidste om deres betydning og samarbejder løbende med vores HR-afdeling. Målet er at rådgive dig om, hvor der ville være mulighed for at optimere i motivation, arbejdsgange og processer i virksomheden, hvor dine medarbejdere har en afgørende betydning.

For at hjælpe dig i processen med at optimere dine arbejdsgange og motivere dine medarbejdere, findes der forskellige værktøjer, som beherskes af vores HR-afdeling. 

Du har som leder mulighed for at bygge flere lag på din uddannelse og kompetencer omkring ledelse af dine medarbejdere. LandboSyd udbyder med vores interne og eksterne samarbejdspartnere forskellige muligheder til mere viden på området. 

 

Anders Peter Frederiksen
Afdelingschef, økonomirådgivning
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen