Cost4Pigs

Cost4Pigs

Kend din fremstillingspris pr. gris med Cost4Pigs

Ny mulighed for at få konkrete og aktuelle tal for omkostningerne i stalden

På baggrund af dugfriske tal er det nu muligt at få helt konkrete og aktuelle oplysninger om omkostningerne pr. solgt smågris eller slagtesvin. Analyseværktøjet Cost4Pigs fra LandboSyd er udviklet af drifts- og økonomirådgiver Morten Pustelnik, LandboSyd på opfordring fra smågriseproducent Dorte Wildenschild, Rinkenæs.

 

Synliggør omkostninger

Cost4Pigs er et værktøj, som kan motivere til en indsats, og som kan synliggøre, hvor omkostningerne ligger i det daglige arbejde. Det viser omkostningerne isoleret i et kvartal, hvilket giver en fantastisk indsigt i produktionen. Samtidig er det muligt at se udviklingen i omkostningerne over de seneste fire kvartaler.

 

Stor efterspørgsel

”Cost4Pigs er rettet direkte mod producenten og skal bruges i dagligdagen. Jeg tror, vi vil opleve, at mange efterspørger dette produkt,” siger Morten Pustelnik. Han arbejder med Cost4Pigs i et samarbejde med juniorrådgiver Randi Hoeck Petersen, LandboSyd.

 

Involverer medarbejdere

Dorte og Hans Wildenschild bruger Cost4Pigs i involvering af medarbejderne i produktionen og dermed i arbejdet med Lean:

”Vi er bevidste om, at også små justeringer giver resultater, og dermed fungerer Lean og Cost4Pigs godt i en sammenhæng,” siger Dorte Wildenschild.

 

Anders Peter Frederiksen
Afdelingschef, økonomirådgivning
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen