Cost4Pigs

Cost4Pigs

Kend din fremstillingspris pr. gris med Cost4Pigs

Ny mulighed for at få konkrete og aktuelle tal for omkostningerne i stalden.

På baggrund af dugfriske tal er det nu muligt at få helt konkrete og aktuelle oplysninger om omkostningerne pr. solgt smågris eller slagtesvin. Analyseværktøjet Cost4Pigs fra LandboSyd er udviklet af drifts- og økonomirådgiver Morten Pustelnik, LandboSyd på opfordring fra smågriseproducent Dorte Wildenschild, Rinkenæs.

 

Synliggør omkostninger

Cost4Pigs er et værktøj, som kan motivere til en indsats, og som kan synliggøre, hvor omkostningerne ligger i det daglige arbejde. Det viser omkostningerne isoleret i et kvartal, hvilket giver en fantastisk indsigt i produktionen. Samtidig er det muligt at se udviklingen i omkostningerne over de seneste fire kvartaler.

 

Stor efterspørgsel

”Cost4Pigs er rettet direkte mod producenten og skal bruges i dagligdagen. Jeg tror, vi vil opleve, at mange efterspørger dette produkt,” siger Morten Pustelnik. Han arbejder med Cost4Pigs i et samarbejde med juniorrådgiver Randi Hoeck Petersen, LandboSyd.

 

Involverer medarbejdere

Dorte og Hans Wildenschild bruger Cost4Pigs i involvering af medarbejderne i produktionen og dermed i arbejdet med Lean:

”Vi er bevidste om, at også små justeringer giver resultater, og dermed fungerer Lean og Cost4Pigs godt i en sammenhæng,” siger Dorte Wildenschild.

 

Anders Peter Frederiksen
Afdelingschef, økonomirådgivning
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen