Virksomhedsrådgivning

Virksomhedsrådgivning

I takt med at din virksomhed vokser, stiger behovet for tværfaglig rådgivning

Landbrugsvirksomhed i dag betyder for mange større og måske flere enheder. Det er af stor betydning, at alle dele af virksomheden spiller sammen for at give det bedste afkast. Som fremtidsorienteret virksomhedsejer har du konstant fokus på, at du får mest muligt ud af dine investerede midler. Virksomhedsrådgivningen tager dig med op i det store perspektiv og samler alle parametre. Finansieringens sammensætning, forhold omkring din produktion hvor forskellige ændringer kunne give yderligere værdi og opfølgning på strategier i kombination med dig og dine samarbejdspartnere, er nogen af de mange punkter, hvor virksomhedsrådgivning kan gøre en forskel. 

Virksomhedsrådgiveren oparbejder i samarbejde med de relevante rådgivere i LandboSyd en forståelse for, hvordan din virksomhed arbejder i dagligdagen med dig, brugt til at sammenholde alle delene i virksomheden og få dem til at spille optimalt sammen. 

Virksomhedsrådgivningen er efterspurgt, da der er stor fokus på alle pengestrømme i virksomheden. Som virksomhedsejer har du fokus på at alle indtjeningsmuligheder virker optimalt. Tag kontakt til vores virksomhedsrådgivere for at høre, hvor de kan gøre en forskel for din virksomhed.

Henrik Fogh Vester
Virksomhedsrådgiver
74365148
61223527
hfv@landbosyd.dk
Henrik Fogh Vester