Regnskab

Regnskab

Regnskabet i din virksomhed er grundlaget for afrapportering til dine samarbejdspartnere

Derfor er det vigtigt, at det er retvisende og rettidigt. Tidspunkt for færdiggørelse af regnskab fastsættes ved den årlige samarbejdsaftale. 

Regnskabet danner base for de benchmarkanalyser, der udarbejdes, hvor virksomhedens output sammenlignes med andre virksomheder af samme type og størrelse. Ud fra disse kan vi finde de fokusområder, hvor der kan skabes yderligere værdi til at styrke virksomhedens afkast.

I rådgivningen omkring din virksomhed, vil vi udfordre dig på dine resultater ud fra betragtningen om, at vi sammen kan optimere dit afkast af de investerede midler. Vi har også mulighed for, ud fra en såkaldt Fraktilanalyse, at give dig nogle målepunkter i forhold til analyseværktøjet Business Check.

I LandboSyd vil din virksomhed, i samråd med dig, blive tilknyttet de rådgivere som giver din virksomhed værdi, både i kortsigtede og langsigtede betragtninger. Langvarige relationer giver det bedste samarbejde.

Arbejdet med virksomhedens regnskab, vil berøre både driftsmæssige og skattemæssige vinkler, så du vil få det optimale udbytte af vores arbejde. 

Er du ikke kunde hos LandboSyd endnu, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. 

 

Årsberetning

Årsberetningen bliver skrevet i et professionelt layout, hvor dine resultater for året bliver analyseret og vurderet. Dette skaber et stærkt udtryk for din virksomhed, hvor dine samarbejdspartnere hurtigt kan danne sig et overblik, så I sammen kan tages beslutninger om den fremtidige strategi, der sikrer dig det stærkeste ståsted.