AgroMarkets

AgroMarkets

 

AgroMarkets er Danmarks førende på markedsanalyser og –kommentarer. Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere, der dagligt følger råvaremarkedet såvel som de finansielle markeder.

Vi kender alle sammen de store prisudsving, som råvarer tager henover et år. Det er et ekstremt svært marked at navigere i, men det kan AgroMarkets hjælpe dig sikkert igennem.

AgroMarkets adskiller sig fra andre ved, at anbefalingerne bliver meget ”hands-on”. Ved anbefalinger om fx at dække sig af på soja, sendes der en SMS til dig med konkrete anbefalinger om afdækningen. Dertil kommer, at der altid står en eller flere leverandører bag anbefalingen, så du rent praktisk også henvises til et sted at handle.

 

LandboSyd & AgroMarkets

LandboSyd er medejer af AgroMarkets a/s og bruger AgroMarkets som fundament for vores rådgivning om store finansielle beslutninger eller i rådgivningen omkring store handler ved blandt andet indkøb af råvarer eller salg af afgrøder.

Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere, der dagligt overvåger finans- og råvaremarkeder verden over og baserer deres anbefalinger på globalt anerkendte tekniske og fundamentale analyser.

 

HandelsErfa

LandboSyd afholder tre gange årligt HandelsErfa i samarbejde med AgroMarkets dygtige analytikere, her gennemgås aktuelt nyt fra finans- og råvaremarkederne. Der vil løbende komme tilmeldingsmuligheder her på hjemmesiden – tjek kalenderen. Eller kontakt afd. chef Anders Peter Frederiksen på apf@landbosyd.dk.

 

Strategi for råvarer

Vi tilbyder desuden rådgivning på forskellige niveauer, fx råvarestrategi, hvor alle bedriftens køb- og salg sættes i system og styres ud fra AgroMarkets anbefalinger. Prisen på en råvarestrategi varierer alt afhængig af omfanget.

Kontakt Anders Peter Frederiksen, 2499 4270, for at høre nærmere.

 

Tag en snak med vores råvarespecialist og få professionel sparring

I samarbejde med AgroMarkets tilbyder LandboSyd ekspertrådgivning inden for køb og salg af råvarer. Hos os går det ikke ud på at spå ud i fremtiden. Det handler om at handle på de data, trends og momenter, som er i markedet lige nu. Det giver dig tryghed i dit salg. Vi tilbyder den sparring du har brug for indenfor køb og salg af planteværn, korn, gødning, el og diesel