Økologi

Økologi

I Landbosyd har vi en lang tradition i at rådgive økologiske bedrifter.

I LandboSyd har vi fem økologirådgivere ansat: Kvægbrugsrådgiver Kirstine Lauridsen, Økonomirådgiver Bent Sørensen samt Planteavlsrådgiverne Birgitte Popp Andersen og Poul Erik Nielsen.

Vi er altid opdateret og er inde i de specifikke spørgsmål om regelsæt, produktionstekniske spørgsmål og økonomiske overvejelser ifm. omlægning til eller fra den økologiske drift.

Vores styrke er, at vi kan rådgive neutralt til kundens bedste uanset kundens valg af driftsform. Vi tager udgangspunkt i din produktion, og i at den moderne økologiske gård er et system, der løbende skal trimmes for, at modvirke potentielle tab af udbytte og/eller næringsstoffer.

I den økologiske produktion møder vi ofte også nicheproducenter, som kræver specialiseret rådgivning.

 

Vores rådgivere indgår i samarbejdet Syddansk Økologi, hvor vi i et netværk af fagspecialister tilbyder specialiseret rådgivning til den økologiske driftsform.

Syddansk Økologi er en fælles rådgivning ejet af Centrovice, Landbrugsrådgivning Syd, Sønderjysk Landboforening og LandboSyd. Syddansk Økologis udvikling bliver inspireret af en gruppe økologiske primærproducenter fra de fire nævnte rådgivningsvirksomheder.

Se mere på www.sdø.dk

 

Gratis omlægningstjek fra Syddansk Økologi:

I 2018 kan Syddansk Økologi tilbyde gratis omlægningstjek, hvis du er primær producent. Omlægningstjekkene er finansieret af Fonden for Økologisk Landbrug.

Har det interesse så kontakt en af økologirådgiverne i Syddansk Økologi.

 

Godt tilbud på bestilling af økologisk magasin

Læs mere om tilbuddet her.

Her kan du bestille abonnement.

 

 

Poul Erik Nielsen
Økologichef
74365075
20318770
pen@landbosyd.dk
Poul Erik Nielsen