Regnskab

Regnskab

Regnskabet i din virksomhed er grundlaget for afrapportering til samarbejdspartnere

Derfor er det vigtigt, at det er retvisende og rettidigt. Tidspunkt for færdiggørelse af regnskab fastsættes ved den årlige samarbejdsaftale. 

Regnskabet danner base for de Benchmarkanalyser der udarbejdes, hvor virksomhedens output sammenlignes med andre virksomheder af samme type og størrelse. Ud fra disse sammenligninger kortlægges de fokusområder, hvor der kan findes merværdi til at styrke virksomhedens afkast.

I rådgivningen omkring din virksomhed, vil LandboSyds værdier - Kant, Kompetance, Kommunikation og Kvalitet være nøgleord. Vi vil udfordre dig på dine resultater ud fra betragtningen om, at vi sammen kan optimere dit afkast af de investerede midler. Vi har også mulighed for, ud fra en såkaldt Fraktilanalyse, at give dig nogle målepunkter i forhold til analyseværktøjet Business Check.

Hos LandboSyd vil din virksomhed, i samråd med dig, blive tilknyttet de rådgivere som giver din virksomhed værdi, både i kortsigtede og langsigtede betragtninger. Langvarige relationer giver det bedste samarbejde.

Arbejdet med virksomhedens regnskab, vil berøre både driftsmæssige og skattemæssige vinkler, så du vil få det optimale udbytte af vores arbejde. 

Er du ikke kunde hos LandboSyd endnu, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. 

 

 

Carsten Friis
Teamleder, virksomhedsøkonomi
74365142
20258204
caf@landbosyd.dk
Carsten Friis