Aftaler og kontrakter

Aftaler og kontrakter

Som virksomhedsejer bliver du jævnligt mødt med forpagtningskontrakter, lejeaftaler, solcellekontrakter og lignende, du skal tage stilling til

Hvis du ikke giver dig selv den nødvendige tid til at læse kontrakten grundigt igennem, eller til at sætte dig ordentligt ind i de aftaler du indgår, kan det komme til at koste dyre lærepenge. Udgangspunktet er at du som virksomhedsejer er bundet af de aftaler du indgår uden fortrydelsesret. Derfor bør du inden underskrift undersøge om kontrakten også er så fornuftig, som forhandleren/udvikleren /projektmedarbejderen giver udtryk for.

Vi tilbyder at læse dine kontrakter og aftaler igennem inden underskrift – dette for at sikre dig, at der ikke efterfølgende opstår situationer og økonomiske konsekvenser, som du kunne have forberedt dig på.

Det kan være købsaftaler, forpagtningsaftaler, lejeaftaler (udleje af jord, leje af bygninger, staldleje mm.), solcellekontrakter og lignende.

Vi oplever en stor efterspørgsel på solcelle- og vindmøllekontrakter, og vi vil med vores rådgivning gerne sikre os at alle kunder har fået et indgående kendskab til konsekvenserne ved at indgå en aftale med en projektudvikler. Det er ikke uden betydning at man låser

Vi har også kompetencer indenfor samarbejdsaftaler herunder samejeoverenskomster, I/S-kontrakter, ejeraftaler. Vi hjælper gerne med at imødegå konflikter ved at tage de sværere samtaler omkring samarbejdet og evt. opløsning deraf, mens der er positive relationer. Vores oplevelser er at et godt forarbejde inden samarbejde medfører, at konflikterne i et samarbejde minimeres.

Ellen Bruun Andresen
Afdelingschef, juridisk rådgivning
74365161
31392898
ela@landbosyd.dk
Ellen Bruun Andresen