LandboSyd Podcast

LandboSyd Podcast

Podcast - skovrejsning

Ønsker du at plante din egen skov, så er det en god idé at komme i gang nu. Priserne stiger på planterne - og starter du nu, kan du være klar til at plante til foråret. Hør her, hvad du skal være obs på med din skov - størrelsen, planterne og tilskud - når Sune Aagot Sckerl taler med LandboSyds skov-kyndige, René Skov Kristensen.

Kontakt gerne René, hvis du ønsker en screening og et første møde om din skov.

Podcast - familiejura

Hvad sker der med din virksomhed og dine værdier, når du dør? Har I fået snakket om det? Og hvad er vigtigt? Hør mere om det her, hvor Marina de Paoli, jurist hos LandboSyd, og adm. direktør Sune Aagot Sckerl snakker familiejura - og vigtigheden af at få taget den der snak.

 

Hvad sker der i marken - 20/8

20/8 er fristen for efterafgrøder. Det snakker adm. direktør Sune Aagot Sckerl med planteavlsrådgiverne Morten Steg og Nis Callesen om i dagens podcast. Vi får også vendt, hvordan det går med høsten både vinter- og vårsæden - samt status på grovfoder, majs, græs mm. Vejret har jo været udfordrende, så det er spændende at høre, hvilke afgrøder der er i top, og hvilke der ikke er.

Podcast - jordpriser, renter mm.

Cheføkonom Jens Schjerning, Agrocura, og tidl. teamleder for virksomhedsøkonomi Morten Beck Jensen, LandboSyd, snakker i denne podcast jordpriser, renter og meget mere med adm. direktør Sune Aagot Sckerl.

 

Podcast - digitalisering Dashboard

Digitaliseringsansvarlig hos LandboSyd, Bente Nissen, tager her en snak med virksomhedsøkonom Morten Pustelnik samt adm. direktør Sune Aagot Sckerl om Dashboard. Hvad er Dashboard, og hvordan giver det dig indblik i din økonomi? Hvad kan jeg bruge dag-til-dag data til? Hvordan kommer du i gang - og finder ud af, om det er noget for dig? 

Hvad sker der i marken - 4/6

Det går stærkt i marken lige nu. Sune Sckerl tager her en snak med planteavlsrådgiverne Nis Callesen og Morten Steg om, hvordan det går med majsen og kornet i et år, der minder om 1983. Vil vi miste udbytte? Er der skadedyr på spil? Og så snakker vi også om robotter og droner ...

Podcast - kvægøkonomi

Lyt med, når adm. direktør Sune Sckerl sammen med virksomhedsøkonomerne Bent Sørensen og Jakob Ellegaard ser nærmere på den økonomiske udvikling hos mælkeproducenterne. Hvordan er de aktuelle priser? Hvad skal mælken koste? Hvad æder af dækningsbidraget?

 

Hvad sker der i marken - 20/5

I denne podcast tager adm. direktør hos LandboSyd Sune Aagot Sckerl temperaturen på afgrøderne i marken sammen med planteavlsrådgiverne Nis Callesen og Morten Steg efter et først tørt, så vådt - men også koldt forår. Hvad har det betydet for afgrøderne? Er vi tæt på første slæt? Er majsen kommet godt i gang? Og hvad med vinterafgrøder som byg, rug og hvede?

Podcast - budget & strategi

Sune Aagot Sckerl taler med strategirådgiver Peer Slipsager og virksomhedsøkonom Morten Beck Jensen om, hvorfor budgetter og strategier er vigtige - også i landbruget - og hvad vi kan bruge dem til i hverdagen. De går nærmere ind på den proces, der er ifm. budgetlægning, hvor man lærer sin virksomhed bedre at kende.

Podcast - tilskudsordninger

Vi ser nærmere på, hvilke der er åbnet for netop nu og hvilke, der er undervejs inden for teknologi og skov- og natur. Hvad skal man fokusere på, er der faldgruber, og kan man søge flere gange? Tilskudsrådgiver Randi Hoeck Petersen og tidl. skov- og naturrådgiver Martin Snedker Hansen taler med adm. direktør Sune Aagot Sckerl.

Podcast - solceller

Vi sætter fokus på etablering af solceller - hvad skal du være opmærksom på både juridisk og økonomisk. Med sig i studiet i dag har adm. direktør Sune Aagot Sckerl juridisk chef Ellen Bruun Andresen samt virksomhedsøkonom Heinrich Lüllau.

Podcast - digitalisering (summax)

Vi snakker digitalisering, særligt omkring økonomi og regnskab - også med fokus på Summax bilagsarkiv. Adm. direktør hos LandboSyd Sune Aagot Sckerl har digitaliseringsansvarlig Bente Nissen samt afd.chef i økonomirådgivning Anders Peter Frederiksen med sig i studiet.

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl