LandboSyd Podcast

LandboSyd Podcast

Du kan finde alle vores podcasts dér, hvor du plejer at finde dine podcasts. Det kan være på Spotify, Apple Podcast, Google podcast ... De nyeste finder du også her:

Podcast - Nyt i marken (19/5)

Vi tager temperaturen i marken - denne gang med fokus på ukrudtsbekæmpelse i majs samt efterafgrøder. Det er planteavlsrådgiver Nis Callesen, der taler med adm. direktør Sune Aagot Sckerl.
Det er en snak om hanespore og rapgræs, og om at få sprøjtet nu og få fulgt op, så vi kan se, om det har virket. Hold øje med det ukrudt, vi ikke vil bøvle med fremover.
Og tag i øvrigt gerne et kig i Maskinbladet Agro fra 16. maj, hvor LandboSyds planteavlsrådgiver Rasmus Storck har en uddybende artikel med om netop problemukrudt.

Podcast - om digitalisering og Summax

Med en ny bogføringslov lige om hjørnet er der kommet ekstra fokus på digitaliseringen af regnskaber og opbevaring af regnskabsdata. På LandboSyd tilbyder vi hjælp til alle - om du er 100 procent digital eller om du ikke ejer en computer.
Vi tager udgangspunkt i den enkeltes behov for digitalisering - og vi har plads til alle. Det er en fælles rejse, vi er på, og du kan høre mere her, hvor adm. direktør Sune Aagot Sckerl taler med Summax-specialist Gitte Boyschau og afdelingschef for økonomirådgivning Anders Peter Frederiksen.
Husk, at du kan altid fat i vores team - vi kan hjælpe dig i gang med Summax, og vi følger op.  

Value cannot be null. Parameter name: source

Podcast - CAP23 og støtte til unge landbrugere

Den nye ordning for etableringsstøtte til unge landbrugere træder i kraft sammen med CAP23 til nytår.

Den har til formål at styrke generationsskiftet i dansk landbrug - og rådet fra ejendomsrådgiver Søren Jensen fra LandboSyds juridiske afdeling lyder: Få søgt. Både nu i 2022 og fremover.

Hør mere om ordningen her - og hvad vi ved nu.

Podcast - før økonomikonferencen 2022

På økonomikonferencen den 8. februar vil vi have fokus på integreret griseproduktion og tendenser generelt. På kvægsiden vil vi se på, hvordan vi udnytter de gode resultater, holdt op imod de høje produktionsomkostninger. Lyt med her for at få ”her og nu perspektiver”.

 

Podcast - ESG hvad går det ud på?

Landbrugsvirksomheder med stort fokus på ESG vurderes til at være mere værdifuld end én, der ikke har det fokus. Samtidig fylder området mere og mere i virksomheders årsrapporter og præsentationsmaterialer. Hør her, hvad miljørådgiver Henriette Fries og virksomhedsrådgiver Torben Lunding Madsen fortæller Sune Aagot Sckerl - og os andre - om ESG og hvordan, du kan få sat gang i processen på din bedrift. Det er nemt at gå til, og der kan være penge at spare alt efter hvilke mål, du sætter dig.

Podcast - skovrejsning

Ønsker du at plante din egen skov, så er det en god idé at komme i gang nu. Priserne stiger på planterne - og starter du nu, kan du være klar til at plante til foråret. Hør her, hvad du skal være obs på med din skov - størrelsen, planterne og tilskud - når Sune Aagot Sckerl taler med LandboSyds skov-kyndige, René Skov Kristensen.

Kontakt gerne René, hvis du ønsker en screening og et første møde om din skov.

Podcast - familiejura

Hvad sker der med din virksomhed og dine værdier, når du dør? Har I fået snakket om det? Og hvad er vigtigt? Hør mere om det her, hvor Marina de Paoli, jurist hos LandboSyd, og adm. direktør Sune Aagot Sckerl snakker familiejura - og vigtigheden af at få taget den der snak.

 

Hvad sker der i marken - 20/8-21

20/8 er fristen for efterafgrøder. Det snakker adm. direktør Sune Aagot Sckerl med planteavlsrådgiverne Morten Steg og Nis Callesen om i dagens podcast. Vi får også vendt, hvordan det går med høsten både vinter- og vårsæden - samt status på grovfoder, majs, græs mm. Vejret har jo været udfordrende, så det er spændende at høre, hvilke afgrøder der er i top, og hvilke der ikke er.

Podcast - jordpriser, renter mm.

Cheføkonom Jens Schjerning, Agrocura, og tidl. teamleder for virksomhedsøkonomi Morten Beck Jensen, LandboSyd, snakker i denne podcast jordpriser, renter og meget mere med adm. direktør Sune Aagot Sckerl.

 

Podcast - digitalisering Dashboard

Digitaliseringsansvarlig hos LandboSyd, Bente Nissen, tager her en snak med virksomhedsøkonom Morten Pustelnik samt adm. direktør Sune Aagot Sckerl om Dashboard. Hvad er Dashboard, og hvordan giver det dig indblik i din økonomi? Hvad kan jeg bruge dag-til-dag data til? Hvordan kommer du i gang - og finder ud af, om det er noget for dig? 

Podcast - budget & strategi

Sune Aagot Sckerl taler med strategirådgiver Peer Slipsager og virksomhedsøkonom Morten Beck Jensen om, hvorfor budgetter og strategier er vigtige - også i landbruget - og hvad vi kan bruge dem til i hverdagen. De går nærmere ind på den proces, der er ifm. budgetlægning, hvor man lærer sin virksomhed bedre at kende.

Podcast - solceller

Vi sætter fokus på etablering af solceller - hvad skal du være opmærksom på både juridisk og økonomisk. Med sig i studiet i dag har adm. direktør Sune Aagot Sckerl juridisk chef Ellen Bruun Andresen samt virksomhedsøkonom Heinrich Lüllau.

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl