IT

LandboSyd arbejder sammen med IT & Co, som er landmandens totalleverandør af IT-udstyr, overvågning og sikring

LandboSyds samarbejdspartner på IT-området, IT & Co, er totalleverandør af IT-løsninger og udstyr til både landbrug og andre erhverv og kan skræddersy en løsning til netop dit behov:

"IT & Co har afdelinger i både Rødekro og Ans, men er også tilstede på LandboSyd i Aabenraa. IT-virksomheden tilbyder support og løsninger inden for digital intrastruktur, IT-support, PC'er, internet, printere og meget mere. Virksomhedens medarbejdere yder support både via telefon, fjernovertagelse af PC (teamviewer) og naturligvis ude hos kunderne på daglig basis.

Vi har eget værksted og yder stærk support til dig. Vi har den faglige kompetence, og i kraft af vores store branchekendskab, kan vi være med til at sikre, at du investerer i det rigtige IT-udstyr. Vi giver gerne et tilbud på PC’er, printer, PDA’er, netværk, kameraovervågning og andet IT-udstyr. Med vores IT abonnement hjælper vi dagligt rigtig mange kunder, med store som små problemer vha. fjernsupport. Samtidig har vi kørende konsulenter på landevejen hver dag, som laver alt fra opsætning af kameraovervågning og trådløse forbindelser, til opsætning af nyt udstyr såsom PC’er, printere, o.l.

Kontakt IT & Co på 7466 2402, og hør hvordan vi kan hjælpe netop dig!"

Vi tilbyder:

·         hjælp ved indkøb af hardware

·         fejlsøgning og reparation af udstyr

·         opsætning og installation af hardware og software

·         opsætning af netværk/trådløst netværk

·         opsætning af internet og mail

·         at forebygge hackerangreb

·         at installere antivirusprogrammer og firewalls

·         at opsætte mobiltelefoner, mobile løsninger 

·         fjernsupport

   


 

Værktøjer