LandboSyd gør en forskel

LandboSyd gør en forskel

Mød nogle af vores kunder og hør, hvad de mener

LandboSyd arbejder målrettet mod at matche de krav, den professionelle landmand stiller. Vi rådgiver landmænd om hele produktionen, og vores rådgivere er specialister i stort set alle aspekter af din landbrugsvirksomhed.

Vores kunder er blandt landets meste dynamiske og professionelle landbrug, hvilket stiller krav til vores produkter og ydelser. Vi oplever en stor grad af tilfredshed fra vores kunder og en tillid til, at vi leverer et solidt stykke arbejde. 

Du kan møde nogle af vores kunder her.

 

 

Hold fokus på driftsgrenene - hver for sig

"LandboSyds rådgivere ser hver af vores driftsgrene for sig og ved, hvor vi skal sætte ind.

Det kan ses på bundlinjen!"

Landmand Allan Schrøder er tredje generation på Christansminde I/S. Her producerer han årligt ca. 1,1 mio. slagtekyllinger, ca. 6.000 slagtesvin og driver 230 hektar med primært kartofler samt græsfrø og vårbyg. Han henter sin økonomirådgivning hos driftsøkonom Morten Pustelnik, LandboSyd.

Læs hele historien her.

 

 

 

Vi holder af det her landmandsliv

"Vi trives ikke med stilstand - tværtimod ser vi stilstand som tilbagegang. Hvis vi ikke udvikler os, så forsvinder vi."

Annelise og Kristen Pilegaard driver 850 hektar ved Vedby på Nordfyn. Derudover har de 1.200 søer, der producerer 32.000 slagtesvin samt 8.000 smågrise om året. Alt efter sæson har de ansat en driftsleder samt 10-12 medarbejdere.
Det er vigtigt for Kristen Pilegaard at holde sig på toppen af udviklingen og opdateret. Det sker blandt andet ved dagligt at læse tre aviser – Børsen, JyllandsPosten og Fyens – samt naturligvis fagblade og -magasiner, men i høj grad også via sparring med sine rådgivere, blandt andet fra LandboSyd. ”Det er sindssygt vigtigt, at der er nogen, der kommer og spørger, om vi har set på det og det. Vi har ikke brug for rygklappere, vi har brug for at blive udfordret på vores økonomital og på vores muligheder, så vi kan udvikle os. Det er det, vi bruger vores rådgivning til."

Læs historien her.

 

 

Full-line produktion giver Kristian ro

”Det er vigtigt for mig at sparre med nogen om ledelse. Jeg er jo leder for nogen, der er ældre end mig – erfarne folk, der kan tænke selv."

Kristian Rahn har 460 søer og producerer full-line 14.500 slagtesvin. Full-line til 114 kg. Sidste år producerede han 1,3 millioner kg kød. I stalden arbejdes med udvikling og optimering på blandt andet foderforbrug og -sammensætning i samråd med dyrlægen fra Porcus og rådgivere fra LandboSyd. Kristian Rahn haft Henning Petersen som økonomirådgiver og Mogens Munk i planteavlen hele vejen samt Helle Hissel som assistent. Danish Crown foretager også ejerrådgivning hvert kvartal. Med rådgivning er det vigtigt for ham, at de siger noget og ikke snakker ham efter munden. Som han siger: Jeg skal jo have noget ud af det.

Læs artiklen her.

 

 

HR hjælper ægproducent med struktur i dagligdagen

"LandboSyds rådgivere har fokus på mig og mine medarbejderes evner.

Jeg forbedrer mine lederevner, og vi får mere struktur i dagligdagen."

Økologisk ægproducent Carsten Møller er ottende generation på Bremsmaj ved Søgård. Han har 15.000 æglæggende høner og driver ca. 100 hektar jord, også økologisk.
Derudover har han fem lejligheder, der lejes ud til bondegårdsferie. Han henter sin HR-rådgivning hos HR-chef Dennis Calender, LandboSyd.

Læs hele historien her.

 

 

 

Birgit om Summax: - Jeg kan kun se fordele

"Et besøg fra LandboSyds Summax-specialister er simpelthen guld værd. Nu kan jeg kun se fordele."

Birgit Müller holder styr på regnskaberne i Maglegården I/S, som sønnerne Rasmus og Henrik Müller driver. Maglegården, der ligger mellem Roskilde og Køge, har 2500 søer og driver derudover ca. 700 hektar jord.
Birgit henter Summax-rådgivning hos LandboSyds Summax-specialist Gitte Boyschau.

Læs hele historien her.

 

 

 

En fremtidsfuldmagt giver ro i maven

"Det er en af de ting, man bare skal have styr på uanset ægtestand – ellers stopper alt på klokkeslættet. Det giver ro i maven, at have det på plads."

Lorens Peter Lorenzen på 58 år er svineproducent og 10. generation på Tingvejgaard ved Avnbøl nær Sønderborg. Han overtog selv gården som 24-årig – og er så småt ved at tænke generationsskifte igen. Han fik sammen med sin hustru Linda lavet fremtidsfuldmagter, så landbrugsvirksomheden kan køre videre, hvis Lorens Peter skulle blive dement eller falde i koma. Med en fremtidsfuldmagt kan alle instanser som fx bank og forsikring med det samme se, hvem der bestemmer og afgør ting. Parret fik rådgivning til processen og det praktiske fra LandboSyds juridiske afdeling.

Læs hele historien her.

 

Skal vi også kaste et blik på din landbrugsvirksomhed - helt uforpligtende?

René Skov Kristensen
Kundechef
61226060
rsk@landbosyd.dk
René Skov Kristensen