Om LandboSyd

Om LandboSyd

LandboSyd, Sønderjysk Landboforening (SLF) og Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) er pr. 22. juni 2023 fusioneret. Det er sket efter medlemmerne i de tre foreninger allerede 8. juni 2023 stemte ja til bestyrelsernes forslag om at fusionere de tre foreninger til én forening. I henhold til KHL’s vedtægter skulle medlemmerne bekræfte deres stemme på en 2. ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt den 22. juni 2023.

***

LandboSyd har ca. 135 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 100 mio. kr.

Vi har hovedkontor på Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa samt filialkontor på Munkehatten 1A th, 5220 Odense SØ.

Vores rødder er plantet i den sønderjyske muld, men vi ser Syddanmark som vores naturlige hjemmebane. Dertil kommer, at vi gerne leverer rådgivning i det øvrige Danmark, når det kan skabe værdi for vores kunder.

LandboSyd er rådgivningspartner til landbruget med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima.

Vi er medejer af AgroMarkets A/S, der løbende overvåger finans- og råvaremarkeder med henblik på at anbefale landmænd om køb og salg af råvare og dispositioner ift. finansiering.