Om LandboSyd

Om LandboSyd

 

LandboSyd har ca. 135 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 100 mio. kr.

Vi har hovedkontor på Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa samt filialkontor på Munkehatten 1A th, 5220 Odense SØ.

Vores rødder er plantet i den sønderjyske muld, men vi ser Syddanmark som vores naturlige hjemmebane. Dertil kommer, at vi gerne leverer rådgivning i det øvrige Danmark, når det kan skabe værdi for vores kunder.

LandboSyd er rådgivningspartner til landbruget med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima.

Vi ejer datterselskabet landbrugsmæglerne Hekto&Co (50 %), der er specialister i salg af danske landbrug og landbrugsvirksomheder. Dertil er vi medejer af AgroMarkets A/S, der løbende overvåger finans- og råvaremarkeder med henblik på at anbefale landmænd om køb og salg af råvare og dispositioner ift. finansiering.

Du kan se vores organisationsdiagram her.

 

 

Hos landbrugsmæglerne Hekto&Co er vi specialister i salg af danske landbrug og landbrugsvirksomheder. Vi føler os tæt forbundne med kulturen og har gennem mange år arbejdet med landbrug med højt til himlen, store herlighedsværdier og personlige livsværker. Hos Hekto&Co har vi nærvær, gennemsigtighed og forståelse for både menneske og forretning som vores vigtigste principper. Som rådgivende partner giver vi os god tid til at lytte, afdække og forstå den aktuelle situation. Proces og indsats tilpasses dermed hver enkelt kundes særlige behov og perspektiv.

Personligt engagement og succesfulde resultater er stærke drivkræfter for vores forretning. Vi har modet til at gå nye veje og har gennem mange år udviklet et stort køberkartotek og stærke netværksrelationer.

Vi er forankrede i det jyske og arbejder med salg og rådgivning i hele Danmark.

Se mere på www.hekto-co.dk

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl