Om LandboSyd

Om LandboSyd

 

LandboSyd har ca. 150 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 100 mio. kr.

Vi har hovedkontor på Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa samt filialkontor på Munkehatten 1A, 5220 Odense SØ.

Vores rødder er plantet i den sønderjyske muld, men vi ser Syddanmark som vores naturlige hjemmebane. Dertil kommer, at vi gerne leverer rådgivning i det øvrige Danmark, når det kan skabe værdi for vores kunder.

LandboSyd er rådgivningspartner til landbruget med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima.

Dertil ejer vi datterselskaberne LandboGruppen SYD ApS, som er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, samt Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S, som tilbyder rådgivning indenfor finansiering, formue og råvarer.

 

LandboSyd har to specialiserede datterselskaber

 

 

Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S er en uafhængig finansiel virksomhed, der er stiftet i 2010 og har til formål at yde økonomisk helhedsrådgivning og effektiv risikostyring til dagens moderne virksomheder primært inden for landbrug. Gennemarbejdede analyser og modeller danner grundlag for vores anbefalinger, mens vores hovedfokus er at rådgive den enkelte virksomhed/kunde efter dennes behov, indenfor områder som investering, finansiering og råvareafdækning.

Agrocura er landmandens mulighed for at outsource risikoafdækningen til eksperter med rod i landbruget. De følger nøje prisen på råvarer, konjunkturer, renter og valuta på det finansielle marked hver eneste dag, så landmanden kan fokusere på bedriften.

Læs mere på www.agrocura.dk

 

LandboGruppen SYD har et bredt lokalkendskab og til sammen mere end 25 års erfaring at trække på – det gør at de har en bred viden om ejendomshandler generelt og i særdeleshed om landbrugshandler.
"Det handler om at være ærlig og tale åbent om kundernes muligheder i det nuværende marked – og vi tror på at en løsningsorienteret tilgang får tingene til at lykkedes", udtaler Bent Holm, direktør for LandboGruppen SYD. 

Se mere på www.landbogruppen.dk

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl