Om LandboSyd

Om LandboSyd

LandboSyd har ca. 150 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 100 mio. kr.

Virksomheden servicerer det professionelle landbrug med rådgivning indenfor økonomi, skat, strategi, planteavl, kvæg- og svineproduktion, HR, jura og miljø. Derudover ejer virksomheden datterselskaberne LandboGruppen Syd, som er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, samt Agrocura, som tilbyder rådgivning inden for finansiering, formue og råvarer.

 

 

LandboSyd har 2 specialiserede datterselskaber:

Agrocura er en uafhængig finansiel virksomhed, der ikke er bange for at tage stilling til markedsudviklingen. De analyserer markedet og giver på baggrund af analyserne deres holdning til kende. Agrocura er stiftet 1. juli 2010 og medarbejderne har den nødvendige certificering i røde produkter.

Hos Agrocura ser de det som deres fornemste opgave at yde den sparring og rådgivning, der sikrer størst mulig sikkerhed og risikoafdækning i forbindelse med investering. Agrocura er landmandens mulighed for at outsource risikoafdækningen til eksperter med rod i landbruget. De følger nøje prisen på råvarer, konjunkturer, renter og valuta på det finansielle marked hver eneste dag, så
landmanden kan fokusere på bedriften.

Agrocura har særligt fokus på rådgivning i: Råvarer, kapital, finansiering og formue. 

Læs mere på www.agrocura.dk

 

LandboGruppen Syd har et bredt lokalkendskab og til sammen mere end 25 års erfaring at trække på – det gør at de har en bred viden om ejendomshandler generelt og i særdeleshed om landbrugshandler.
"Det handler om at være ærlig og tale åbent om kundernes muligheder i det nuværende marked – og vi tror på at en løsningsorienteret tilgang får tingene til at lykkedes", udtaler Bent Holm, direktør for LandboGruppen Syd. 

Se mere på www.landbogruppen.dk