Ti-års jubilar motiveres af at lære og afprøve nyt

40-årige Anders Peter Frederiksen, afdelingschef for Økonomi, kan 1. juni 2023 fejre tiårs jubilæum hos LandboSyd.

Udgivet d. 31. maj 2023

 

Han var egentlig ikke glad for at gå i skole, for han vidste jo, at han ville være landmand.

Afdelingschef Anders Peter Frederiksen, LandboSyd, blev da også uddannet landmand fra Bygholm Landbrugsskole i 2006. Men så flyttede han til København og selv om han ikke var vild med at gå i skole, tog han de nødvendige hf-fag, så han kunne starte på Københavns Universitet (tidligere Kgl. Veterinære- og Landbohøjskole), hvor han først tog en bachelor i jordbrugsøkonomi og derefter en kandidatgrad i Agribusiness and innovation.

”I løbet af uddannelsen var jeg i praktik nogle uger hos LandboSyd, og så en stilling opslået hos Agrocura, som LandboSyd jo ejede dengang. Jeg søgte, men tiden passede ikke – jeg skulle jo have mit speciale færdigt. I stedet ansatte den daværende direktør mig 1. juni 2013 på halv tid hos Agrocura og halv tid som driftsøkonom hos LandboSyd,” fortæller 10-års jubilaren Anders Peter Frederiksen.

 

Ansvaret voksede
Det blev senere til en heltids stilling i driftsøkonomiafdelingen, og samtidig voksede ansvaret, og Anders Peter Frederiksen blev leder af det driftsøkonomiske Team Svin.

”Her blev det klart for mig, at jeg gerne vil noget med min ledelse. Jeg ønsker at løfte og tage fagligt ansvar. Jeg ved, at personlige relationer betyder meget i en stærk kombination med faglig ballast,” siger han.

I 2020 overtog han hele ansvaret for økonomiafdelingen og byggede organisationen ud med teamledere for regnskab & skat samt for assistenterne.

”Sammen med Sune Aagot Sckerl var jeg med til at starte vores filial i Odense op – et klar signal til, at vi yder rådgivning for Sydjylland og Fyn og gerne styrker vores muligheder for at rekruttere,” fortæller han.

 

Den bedste kundeoplevelse
Uddannelsesvejen er ikke slut for Anders Peter. For knap et år siden startede han på SECA (Service Excellent Chefakademiet på Copenhagen Business School) en lederuddannelse med fokus på forandringsledelse samt forretningsudvidelse med fokus på kundeoplevelse.

Den uddannelse kulminerer med eksamen den 8. juni – samme dag som der afholdes ekstraordinær generalforsamling i LandboSyd.

”Den viden, jeg har opnået det seneste års tid, glæder jeg mig meget til at prøve af. Jeg motiveres i høj grad af at lære og afprøve nyt. Samtidig har uddannelsen givet mig et solidt netværk og et godt grundlagt til at siger ja til at overtage ansvaret hos LandboSyd til en ny struktur er fundet. For mig handler det om at finde frem til den bedste kundeoplevelse – det er vigtigt, også fremadrettet,” siger han.

 

Anders Peter Frederiksen


Afdelingschef for Økonomi, LandboSyd
40 år, gift med Agnete, der er uddannet dyrlæge.
Sammen har de to drenge på hhv. seks og tre år.
Bor i Brørup.

Anders Peter Frederiksen
Direktør
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen