Praktikanter på LandboSyd

LandboSyd er et populært praktiksted. Tre nye praktikanter er kommet til her i starten af februar.

Udgivet d. 13. februar 2020

 

Tre nye praktikanter har startet deres dagligdag på LandboSyd i denne uge. Hos HR-afdelingen finder vi Oliver Laumann de næste fire uger. Han kommer fra Haderslev og læser til jordbrugsteknolog med speciale i jordbrugsøkonomi og ledelse (Agro Business Manager) på Erhvervsakademi Aarhus, en uddannelse han planlægger at færdiggøre til sommer.

I HR finder vi også Jannie Schønnebeck Lorentzen fra Aabenraa, der de næste tre måneder prøver sin bacheloruddannelse i international handel og markedsføring af. Også Jannie har læst på Erhvervsakademi Aarhus. Hun vil blandt andet arbejde med ansættelseskontrakter og medvirke ved udarbejdelse af APV’er.

Hos Miljøafdelingen er Kristian Kjær i praktik de næste otte uger, hvor han sammen med oplandskonsulenterne vil arbejde med minivådområder og miljøgodkendelser. Kristian kommer fra en lille ejendom ved Gram og læser ligeledes til jordbrugsteknolog på Erhvervsakademi Aarhus med speciale i miljø og natur. Han afslutter uddannelsen til sommer og planlægger at fortsætte med en professionsbachelor.

 

Fra venstre Jannie Schønnebeck Lorentzen, Kristian Kjær og Oliver Laumann.