Ny sønderjyde til svinerådgivning

61-årige Henrik Aarø-Hansen stopper efter en årrække som sparringspartner på svinerådgivningen hos LandboSyd.

Udgivet d. 19. november 2020

Henrik Aarø-Hansen har med sine over 40 års erfaring med svineproduktion haft langt over 1000 besøg i svinebesætningerne i det sønderjyske. Gennem de seneste fem år har han været ansat som sparringspartner hos LandboSyd, en stilling han nu har valgt at stoppe med virkning fra årsskiftet.

Henrik har gennem årene tilbudt intensive forløb ude i staldgangen, som oftest med udgangspunkt i effektivitetskontrollen hos den enkelte svineproducent – og med fokus på at sikre medarbejdernes involvering i de mål, der er sat for produktionen.

LandboSyd har siden 2017 haft en samarbejdsaftale med SvineRådgivningen, og sideløbende hermed haft Henrik Aarø-Hansen i huset. Fra årsskiftet sker produktionsrådgivning nu alene med hjælp fra SvineRådgivningen, som netop har mandet op med sønderjyden Rasmus Andresen. Rasmus Andresen er selv tidligere selvstændig svineproducent og bosat ved Aabenraa. Han er en af de cirka 20 rådgivere i SvineRådgivningen, du også fremover kan trække på via LandboSyds samarbejde med Svinerådgivningen, når det handler om produktionsrådgivning.

Kontakt gerne LandboSyd på 7436 5000 eller SvineRådgivningen på 7015 1200, hvis du ønsker at høre nærmere.

Svinerådgiver Rasmus Andresen, tv., sammen med LandboSyds sparringspartner, svinerådgiver Henrik Aarø-Hansen, der stopper hos LandboSyd til nytår.

 

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl