Møde om biogas på Gråsten Landbrugsskole

SBS Kliplev Biogas indbyder landmænd til en snak om mulighederne på et møde mandag 13. januar kl. 19 i Gråsten.

Udgivet d. 10. januar 2020

 

Der bliver mulighed for at hente aktuel viden om udviklingen på biogas-området, når selskabet SBS Kliplev Biogas indbyder til et informationsmøde mandag 13. januar kl. 19 på Gråsten Landbrugsskole. Alle er velkommen, fortæller projektdirektør Lars Byberg fra selskabet, som arbejder med aktuelle planer om byggeri af et biogasanlæg i Kliplev.
Selskabet indgår for tiden leverandøraftaler med landmænd fra området, og på mødet vil en række indlægsholdere fortælle om biogassen og dens muligheder, ligesom Lars Bybjerg fortæller om SBS-aftalerne og betalingen for gylle.


Lüllau om samspillet

To leverandører kommer med indlæg – det er Lorens Peter Jørgensen og Christian Linnet-Rasmussen. Desuden fortæller virksomhedsrådgiver Heinrich Lüllau, LandboSyd, om samspillet mellem biogas, landbrug og klima.
Fra Bigadan møder Torben Ravn Petersen, ligesom Nick Hexter, SBS, har et indlæg om selskabets fremtidsmuligheder.
SBS Kliplev Biogas fik sidste år forhandlet leverandøraftalerne på plads med leverandørforeningen, hvis formand, Lorens Peter Jørgensen understreger, at det er fint med flere anlæg i Sønderjylland, så der er konkurrence på markedet.

Heinrich Lüllau
Virksomhedsøkonom
74365090
61225734
hfl@landbosyd.dk
Heinrich Lüllau