LandboSyd forholdsregler ifm. Coronavirus

På baggrund af regeringens udmelding 11. marts og den alvorlige udvikling i Coronasituationen har vi i LandboSyd valgt at tage en række forholdsregler.

 

På baggrund af regeringens udmelding i går aftes (11. marts) og den alvorlige udvikling i Coronasituationen har vi i LandboSyd valgt at tage følgende forholdsregler:

  • En stor del af vores medarbejdere vil fra i dag arbejde hjemmefra. Der vil være enkelte medarbejdere til stede på kontoret, bl.a. vil der være bemanding i receptionen, så du fortsat kan ringe til os, og du vil også kunne aflevere materiale.

  • Hvis du har et planlagt møde i kalenderen med os indenfor de næste 2 uger, vil du blive kontaktet af din rådgiver/assistent for en afklaring af gennemførelse af mødet.
    I det omfang mødet kan finde sted over telefon eller Skype, vil vi gøre det.
    Hvis det er et meget vigtigt møde, vil det evt. være muligt at holde mødet, men du skal ikke møde op hos LandboSyd, medmindre du har en specifik aftale med din rådgiver/assistent om det.

  • Alle arrangementer aflyses i første omgang de næste 2 uger, men vi undersøger muligheden for at afholde dem som webinarer i stedet, så hold øje med hjemmesiden og Facebook, hvor vi løbende vil informere om dette.

 

Se også SEGES' info-side til landmænd om Coronavirus.

Her kan du finde opdateret nyt om smittebeskyttelse, rejsevejledninger, gode råd til dine udenlandske medarbejdere, vejledninger til dig som virksomhedsejer og meget mere.

Sune Aagot Sckerl
Adm. direktør
74365066
23721266
saa@landbosyd.dk
Sune Aagot Sckerl