Jac Broeders vinder europæisk konkurrence

Med til vindertitlen hørte en check på 37.000 kr. til service og udvidet garanti - montørerne fra Kaj Homilius laver hver sjette uge service på alle maskinerne.

Mælkeproducent Jac Broeders, Rødekro er blevet kåret som årets europæiske vinder blandt alle de, der har benyttet tilbuddet om at få udført vinterservice på deres maskiner hos deres Agco-forhandler, skriver Maskinbladet.

Med til vindertitlen hørte en check på 37.000 gode, danske kroner til yderligere service og udvidet garanti.

”Det passer mig rigtig godt. Montørerne fra Kaj Homilius kommer hver sjette uge og laver service på alle vores maskiner. Nu betaler checken noget af regningen for det, lyder det fra Jac Broeders i Maskinbladet.

 

1.200 køer på to bedrifter

Man skal gøre det, man er god til. Og det skal gøres 100 procent -eller helst endnu bedre.

”Vi har derfor kun fokus på vores 1.200 køer, der står på to bedrifter med hver 600 køer, fortæller Jac Broeders fra Rødekro. Markarbejdet og vedligehold af maskinerne er lagt i andre hænder til specialister på hver deres felt.

”En maskinstation klarer markarbejdet, og vores lokale Agco-forhandler klarer al service af vores maskinpark, siger han.

Det tætte samarbejde baseret på gensidig tillid har varet siden 1992, hvor Jac Broeders med sin familie etablerede sig i Danmark med 80 Holstein køer og 55 hektar.

 

Montørerne klarer olieskift

Med en konstant vækst i antal køer og jord har Jac Broeders rigeligt at se til, skriver Maskinbladet. Jac Broeders sidder i bestyrelsen for LandboSyd og er næstformand i European Dairy Farmers på europæisk plan og formand i Danmark.

”Vi har prøvet selv at have en medarbejder til at tage sig af service af vores maskinpark. Men fandt ud af, at det kan glippe med at gå det gjort til tiden. Maskinparken er mere stabil, vi sparer nogle penge og skal ikke tænke over, hvornår der sidst er skiftet olie med videre på maskinerne. Det klarer montørerne fra Kaj Homilius uden vores medvirken, fortæller han.

På den måde kan han og de 16 medarbejdere have fuld fokus på at få køerne til at yde optimalt.

Jac Broeders
Bestyrelsesmedlem
74664471
20684471
broeders@mail.dk