Åbent Landbrug søger værter til mini-arrangement

LandboSyd havde planlagt tre Åbent Landbrug arrangementer til september, men hele den landsdækkende begivenhed er aflyst. Nu arbejdes der på andre muligheder.

Udgivet d. 29. juni 2020

Landmænd søges til forenklet Åbent Landbrug

 

Der er plads til mange flere landmænd fra det syd- og sønderjyske område til den forenklede udgave af Åbent landbrug, som finder sted tredje søndag i september.

Jan Morre, der er tovholder på arrangementet med kontor i Skejby, fortæller, at værter skal modtage et begrænset antal gæster og vise rundt samt fortælle om landbruget.

Det gælder at modtage nogle familier, et begrænset antal af hensyn til corona, og vise dem rundt og give dem et unikt gårdbesøg.

Besøgene starter henholdsvis kl. 10 kl. 12 og kl. 14.

Vi sørger via bookingside og konkurrencer at parre jer med familierne. I får desuden tilsendt noget enkelt infomateriale samt produkter/smagsprøver fra erhvervet til besøget, samt en gavepakke, I kan give familierne, når de tager hjem, fortæller Jan Morre.

Skriv til Jan Morre Christensen jmc@lf.dk hvis dette har interesse. Gerne hurtigst muligt at hensyn til tilmeldingsfrist.

Skriv evt. til kah@landboSyd.dk eller til Søren Svennesen og tilmeld dig lokalt.

Husk gårdnavn, navn, adresse, produktionsgren, CHR-nummer, mail og mobilnr.

Bestyrelsesmedlem Søren Svennesen arbejder med Åbent Landbrug for LandboSyd.

 

LandboSyd havde planlagt tre Åbent Landbrug i september. Hos familien Barsingerhorn i Hostrup ved Jejsing, se billedet, hos Michael Sangild, Taagholm, og på Gråsten Landbrugsskole. Alle er aflyst, men der er mulighed for, at nogle af dem deltager i de alternative arrangementer.

 

Søren Svennesen
Bestyrelsesmedlem
74618582
22359136
soren.svennesen@privat.dk
Søren Svennesen