25-års jubilar brænder for fagligheden

Lørdag d. 1. august 2020 kan økonomirådgiver Henning Petersen fejre 25 års jubilæum i LandboSyd regi. Han trives i jobbet og elsker at lære fra sig.

Udgivet d. 26. juli 2020

Som et led i den teknikeruddannelse, Henning Petersen som ung tog i Odense, kom han i 1987 i praktik på Vestfyns Landbocenter. Og det var et arbejde, han trivedes med:

”Så der blev jeg hængende. Lige indtil 1995, hvor Hans Assenholm ringede og opfordrede mig til at søge et job som rådgiver hos Aabenraa Amts Landboforening,” fortæller Henning Petersen, der i starten af 1990’erne havde udvidet sin uddannelse med eksamen som registreret revisor.

Henning søgte og fik jobbet – og det har han ikke fortrudt.

”Jeg har aldrig været ked af at gå på arbejde. Jeg har været med, hvor det er sjovt, og jeg har fået mulighed for at prøve forskellige ting af, som at være teamleder i en periode. Det var nu ikke lige mig, men jeg fik netop lov til at prøve og så vælge fra,” fortæller han.

Som økonomirådgiver har han altid brændt for det faglige, og det indebærer også at oplære nye, yngre kolleger.

”Jeg kan lide at udfordre dem, og det indebærer jo, at jeg også skal være på banen, så vi sammen løser opgaverne godt. Man skal være grundig og skabe fremdrift,” siger han og tilføjer:

”Den der kontakt og formidling, det er lige mig. De faglige udfordringer, vi løser sammen med kunderne, så de kan komme videre. Samtidig har vi et godt samarbejde i huset, hvor vi kan bringe hinandens kompetencer i spil, specielt nu, hvor opgaverne med tiden bliver mere komplekse,” siger Henning Petersen, der i løbet af en arbejdsdag ofte kommer på banen, når detaljer skal afklares i opgaver.

”Jeg taler med rigtig mange kolleger og kunder i løbet af en dag, men det er det, jeg kan lide ved jobbet; at fagligheden bliver brugt.

Jubilæet blev markeret ved en intern reception tidligere på sommeren.

 

Henning Petersen brænder for sit arbejde, men når han holder fri, er han at finde på sit fritidslandbrug, på golfbanen eller i familiesommerhuset ved Kelstrup Strand.

Anders Peter Frederiksen
Afdelingschef, økonomirådgivning
74365139
24994270
apf@landbosyd.dk
Anders Peter Frederiksen