Nye teknologier til beslutningsstøtte i landbruget

Tidspunkt: 14. oktober 2021 kl. 09:00 - 15:00

Sted: Fredskoven, Kristianslundsvej 1, 5400 Bogense
Pris for deltagelse: Gratis, men tilmelding er nødvendig

På workshoppen præsenteres de foreløbige resultater fra SqM-Farm projektet. Projektet undersøger, hvordan man ved hjælp af kunstig intelligens baseret på data fra droner, robotter og satellitter kan være med til at optimere kvalitet og udbytte af landbrugsmarker.
Der vil være mulighed for at møde virksomheder og forskere, der arbejder tæt sammen for at skabe fremtidens teknologiske løsninger til landbruget og for at høre om, hvordan man i praksis indsamler data og tester løsninger på Gyldensteen Gods, der fungerer som test site for projektet.
Workshoppen rundes af med en demo, hvor deltagerne får mulighed for at se en observationsrobot, en drone og en markrobot i aktion.

Målgruppen for workshoppen er landmænd og virksomheder, der beskæftiger sig med teknologier til landbruget, samt organisationer inden for landbruget og vidensinstitutioner.
Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er tilmeldingsfrist mandag den 11. oktober: https://www.tilmeld.dk/sqm-farm-workshop2

SqM-Farm er støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og løber frem mod 2022.
Projektpartnerne er: Agrointelli (projektleder), Conpleks, FieldSense, Gyldensteen Gods, Aarhus Universitet og SDU. 

Torben Bøgh Christensen
Afdelingschef, fagrådgivning
74365188
20249404
tbc@landbosyd.dk
Torben Bøgh Christensen