Ingrid inviterer til møde med stærke kvinder

Tidspunkt: 13. maj 2019 kl. 19:00 - 22:00

Sted: LandboSyd Jens Terp-Nielsens Vej 13 6200 Aabenraa
Pris for deltagelse: Gratis for medlemmer og kunder

 

 

Der er brug for, at kvinder er langt mere aktive i LandboSyd, og der er masser af plads at boltre sig på. Det siger LandboSyds nye næstformand, Ingrid van den Hengel, og hun inviterer derfor landbokvinder til en aften med besøg af ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og chef for Landbrug & Fødevarers kommunikationsafdeling for sociale medier, Julia Fennefoss Vollertsen.

”Vi byder på sønderjyske tapas og masser af snak og debat om kvindernes rolle i landbruget. Jeg oplever, at vi mangler at høre mere til erhvervets mange stærke kvinder, som spiller en væsentlig rolle som meningsdannere og erhvervets ambassadører. Kvinder kan bidrage med andre og nuancerede indfaldsvinkler og dermed åbne op for nye, gode og anderledes synspunkter i debatten,” siger Ingrid van den Hengel.

 

 

Tid og sted: mandag 13. maj kl. 19-22 på LandboSyd.

Indledere: ligestillingsminister Eva Kjer Hansen, head of Social Media Julia Fennefoss Vollertsen og næstformand Ingrid van den Hengel.

Ingrid van den Hengel
Bestyrelsesmedlem
74761404
61617571
ingrid@vandenhengel.dk

Tilmeld dig her

Ved nogle arrangementer (primært kurser) udsender LandboSyd deltagerlister til alle tilmeldte, bl.a. af hensyn til samkørsel.
Ønsker du ikke at stå på en udsendt deltagerliste, bedes du sende en mail til info@landbosyd.dk

Sidste frist for tilmelding: 9. maj 2019