Det er sjovt at være landmand

Tidspunkt: 9. januar 2019 kl. 18:00 - 22:00

Sted: Gråsten Landbrugsskole, Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten

Onsdag den 9. januar 2019 åbner vi dørene til en hyggelig aften på Gråsten Landbrugsskole for medlemmer og kunder med aktivitetspakke samt ledsager.

Der bliver serveret en lækker 2-retters menu og efterfølgende vil Leif Maibom gå på scenen.

Du kan downloade invitationen her

 

Der er stadig liv i Leif Maibom, efter at han har sagt farvel til Sønderborg revyen og i sommer for første gang måtte opleve den som pensionist og tilskuer.

Nu drager Leif Maibom rundt med et foredrag og fortæller om vejen fra bonderøv til landsbytosse, og i starten af januar lægger han vejen forbi Gråsten Landbrugsskole og LandboSyds populære aftenarrangement ”Det er sjovt at være landmand”.

Han fortæller, at han ikke er fuldtids-pensionist, der spiller golf, går til vinsmagning og passer børnebørn. Så han har som 67-årig tid til at turnere land og rige rundt og berette om sine oplevelser.

 

Faktisk har han fortsat travlt. Leif Maibom er adm. direktør i Sønderborg Sommer Revy i to år endnu, og han er fortsat aktiv som leverandør af tekster og var i år normineret til titlen som Årets revyforfatter. Desuden er han ofte afsted som toastmaster og konferencier og kaldes fortsat Sønderborgs ukronede revykonge.

På Gråsten Landbrugsskole vil han selvfølgelig fortælle om en lang karriere som manden bag den populære revy i Sønderborg. Men han tager også fat på de gode billeder og de sjove anekdoter fra et langt liv i showbizz med op- og nedture og mange glade øjeblikke. Han lægger vægt på at være ærlig og fortællende – men også sjov for at forhindre kedsomhed og flygtende tilskuere.

Faktisk var det ikke i Sønderborg, men i Holstebro, han fik sin debut på de skrå brædder. Det var i 1978, og siden har han skrevet tekster til stort set alle landets revyer.

I 1982 startede han Sønderborg Sommer Revy, og i 35 år stod han i spidsen for revyen som direktør, hovedforfatter og skuespiller.

Han har lavet revy over hele landet, og foruden revytekster har han skrevet drama, satire og musical samt medvirket i fim, en tv-serie, reklamefilm og i underholdning på TV.

Mest kendt er han nok for revyfiguren Thorleif, som blev skabt i 1984, og efterfølgende blev en fast følgesvend. Måske er Thorleif også med på Gråsten Landbrugsskole?

Anine Kirk Todsen
PA / Direktionssekretær
74365004
50992935
akt@landbosyd.dk
Anine Kirk Todsen

Du kan tilmelde dig nederst på siden