Persondataforordning

Persondataforordning

 

Når du søger job hos LandboSyd, behandler vi dine data i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Det betyder, at du har ret til følgende oplysninger:

  • LandboSyd (cvr. 25160428) er dataansvarlig.

  • DPO: adm. direktør Anders Andersen
     
  • Oplysningerne vil alene blive brugt internt i LandboSyd i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. Det vil kun være de personer, der er direkte involveret i rekrutteringen, der vil have adgang til oplysningerne. Oplysningerne vil ikke blive delt med andre.
     
  • Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter modtagelse af dine data, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer den i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, og du kan på ethvert tidspunkt rette disse eller fjerne de fremsendte oplysninger. Såfremt du ønsker at benytte dig af disse muligheder, kan du kontakte LandboSyd på akt@landbosyd.dk
     
  • I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder fx LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier. Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, som du har opgivet. I den forbindelse vil virksomheden behandle relevante almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige.
  • Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på www.Datatilsynet.dk

Anine Kirk Todsen
PA / Direktionssekretær
74365004
50992935
akt@landbosyd.dk
Anine Kirk Todsen