LandboSyd er en medlemsejet forening og et professionelt rådgivningshus

LandboSyd blev til ved en fusion i 2000 mellem Landboforeningen for Als og Sundeved og Aabenraa Amts Landboforening.

LandboSyd har rødder i det sønderjyske, men vi leverer rådgivning og service til alle landmænd, uanset hvor i landet de bor. Vi arbejder målrettet mod at matche de krav, den professionelle landmand stiller med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima.

Dertil ejer vi datterselskaberne LandboGruppen SYD ApS, som er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, samt Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S, som tilbyder rådgivning indenfor finansiering, formue og råvarer.

Vi rådgiver desuden små og mellemstore virksomheder i andre erhverv.

Bag LandboSyd står en medlems- og medarbejdervalgt bestyrelse på 10 personer. Antallet af medlemmer i foreningen er omkring 750.

Fysiske rammer: LandboSyd har hjemsted på Jens Terp-Nielsens Vej i Aabenraa kommune i et stort kontordomicil tæt ved den sønderjyske motorvej. Siden 2020 har vi også filialkontor på Munkehatten 1A i Odense SØ.

Visioner og mål: Vi leverer rådgivning og serviceydelser, der aflaster i hverdagen og professionaliserer landbrugsvirksomheden på det faglige, økonomiske og menneskelige plan. Samtidig sætter vi gang i initiativer, som understøtter strategien for bedriften.

Kunder og produkter: LandboSyds kunder er nogle af landets mest innovative, dynamiske og professionelle landbrug. Det stiller store krav til at vores produkter og ydelser. LandboSyd servicerer omkring 2000 kunder.