Om foreningen

Om foreningen

LandboSyd er en medlemsejet forening og et professionelt rådgivningshus

LandboSyd blev til ved en fusion i 2000 mellem Landboforeningen for Als og Sundeved og Aabenraa Amts Landboforening.

LandboSyd har rødder i det sønderjyske, men vi leverer rådgivning og service til alle landmænd, uanset hvor i landet de bor. Vi arbejder målrettet mod at matche de krav, den professionelle landmand stiller med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima. Vi rådgiver desuden små og mellemstore virksomheder i andre erhverv.

Dertil ejer vi datterselskabet landbrugsmæglerne Hekto&Co ApS (50%).

Bag LandboSyd står en medlems- og medarbejdervalgt bestyrelse på ti personer. Antallet af medlemmer i foreningen er omkring 700.

Her bor vi: LandboSyd har hjemsted på Jens Terp-Nielsens Vej i Aabenraa kommune tæt ved den sønderjyske motorvej. Siden 2020 har vi også filialkontor på Munkehatten 1A i Odense SØ.

Visioner og mål: Vi leverer markedets mest værdiskabende rådgivning og service til både små og store professionelle landbrug.
Vi vil være en attraktiv rådgivningspartner for landbruget, hvilket vi vil opnå ved opretholdelse af høj faglighed, implementering af nyeste teknologi og ved samtidig at favne de krav, landbruget stilles overfor i form af større klimaeffektivitet og plads til mere natur. 
LandboSyd er en progressiv rådgivningsvirksomhed, der leverer bredtfavnende rådgivning og serviceydelser, der aflaster i hverdagen og professionaliserer landbrugsvirksomheden på det faglige, økonomiske og menneskelige plan. Samtidig sætter vi gang i initiativer, som understøtter strategien for bedriften. Med udgangspunkt i høj kvalitet hviler vores samarbejde med dig på et fundament af tillid. Vi vil skabe værdi og forandring i din landbrugsvirksomhed enten via vækst eller inden for de rammer, du ønsker, så du kan rykke et bedre sted hen med din virksomhed.

Kunder og produkter: LandboSyds kunder er nogle af landets mest innovative, dynamiske og professionelle landbrug. Det stiller store krav til at vores produkter og ydelser. LandboSyd servicerer cirka 2000 kunder.