Om foreningen

Om foreningen

LandboSyd, Sønderjysk Landboforening (SLF) og Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) er pr. 22. juni 2023 fusioneret. Det er sket efter medlemmerne i de tre foreninger allerede 8. juni 2023 stemte ja til bestyrelsernes forslag om at fusionere de tre foreninger til én forening. I henhold til KHL’s vedtægter skulle medlemmerne bekræfte deres stemme på en 2. ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt den 22. juni 2023.

Fusionen er trådt i kraft med det samme, og det betyder faktisk, at de tre landboforeninger er opløst. Den nye forening hedder indtil videre Landbrug & Fødevarer Syddanmark, men du vil i de næste mange uger fortsat kunne se de tre foreningers navne og logoer hist og her. Det vil du, fordi der vil være en række processer, som skal sammenkøres, før vi kan drive hele forenings- og rådgivningsarbejdet under ét navn.

***

 

LandboSyd er en medlemsejet forening og et professionelt rådgivningshus

LandboSyd blev til ved en fusion i 2000 mellem Landboforeningen for Als og Sundeved og Aabenraa Amts Landboforening.

LandboSyd har rødder i det sønderjyske, men vi leverer rådgivning og service til alle landmænd, uanset hvor i landet de bor. Vi arbejder målrettet mod at matche de krav, den professionelle landmand stiller med bredtfavnende rådgivning indenfor økonomi, regnskab og skat, strategi- og virksomhedsledelse, HR, arbejdsmiljø, løn, jura, planteavl, kvægrådgivning, økologi, miljø, natur & klima. Vi rådgiver desuden små og mellemstore virksomheder i andre erhverv.

Bag LandboSyd står en medlems- og medarbejdervalgt bestyrelse på ti personer. Antallet af medlemmer i foreningen er omkring 700.

Her bor vi: LandboSyd har hjemsted på Jens Terp-Nielsens Vej i Aabenraa kommune tæt ved den sønderjyske motorvej. Siden 2020 har vi også filialkontor på Munkehatten 1A i Odense SØ.

Visioner og mål: Vi leverer markedets mest værdiskabende rådgivning og service til både små og store professionelle landbrug.
Vi vil være en attraktiv rådgivningspartner for landbruget, hvilket vi vil opnå ved opretholdelse af høj faglighed, implementering af nyeste teknologi og ved samtidig at favne de krav, landbruget stilles overfor i form af større klimaeffektivitet og plads til mere natur. 
LandboSyd er en progressiv rådgivningsvirksomhed, der leverer bredtfavnende rådgivning og serviceydelser, der aflaster i hverdagen og professionaliserer landbrugsvirksomheden på det faglige, økonomiske og menneskelige plan. Samtidig sætter vi gang i initiativer, som understøtter strategien for bedriften. Med udgangspunkt i høj kvalitet hviler vores samarbejde med dig på et fundament af tillid. Vi vil skabe værdi og forandring i din landbrugsvirksomhed enten via vækst eller inden for de rammer, du ønsker, så du kan rykke et bedre sted hen med din virksomhed.

Kunder og produkter: LandboSyds kunder er nogle af landets mest innovative, dynamiske og professionelle landbrug. Det stiller store krav til at vores produkter og ydelser. LandboSyd servicerer cirka 2000 kunder.