Landmandspension og Gruppeliv

Her kan du læse mere om dine muligheder for landmandspension og gruppeliv.

LandmandsPension
Det kan være en fordel at tegne livsforsikring og kritisk sygdom-forsikring som tillægsforsikring til en pensionsordning, fremfor at oprette en gruppelivsforsikring. I hvert fald hvis det er LandmandsPension.
Her får du også den vigtige forsikring mod tab af erhvervsevne samt en opsparing, der kan gøre pensionisttilværelsen lidt sødere.
Så hvis du har eller overvejer at oprette LandmandsPension, bør du se nærmere på mulighederne for tillægsforsikringer, før du tegner en gruppelivsforsikring.

Er du overforsikret?
Du kan få et overblik over dine forsikringer på pensionsinfo.dk. Du skal logge på med NemID. Vær opmærksom på, at ægtefælledækningen ikke indgår på din ægtefælles Pensionsinfo-side.

Har du ansatte?
Dine medarbejdere har de samme medlemsfordele som dig, når du er aktivt medlem. Dine medarbejdere kan altså få både Gruppelivsordning, LandmandsPension og Sundhedsforsikring, så længe de er ansat hos dig.

Klik her for at læse mere om Landmandspension

Klik her for at læse mere om Gruppeliv