Virksomhedsrådgivning
I takt med at din virksomhed vokser, stiger behovet for tværfaglig rådgivning.

Landbrugsvirksomhed i dag betyder for mange større og måske flere enheder. Det er af stor betydning, at alle dele af virksomheden spiller sammen for at give det bedste afkast. Som fremtidsorienteret virksomhedsejer har du konstant fokus på, at du får mest muligt ud af dine investerede midler. Virksomhedsrådgivningen tager dig med op i det store perspektiv og samler alle parametre. Finansieringens sammensætning, forhold omkring din produktion hvor forskellige ændringer kunne give yderligere værdi og opfølgning på strategier i kombination med dig og dine samarbejdspartnere, er nogen af de mange punkter, hvor virksomhedsrådgivning kan gøre en forskel. 

Virksomhedsrådgiveren oparbejder i samarbejde med de relevante rådgivere i LandboSyd, en forståelse for hvordan din virksomhed arbejder i dagligdagen med dig, brugt til at sammenholde alle delene i virksomheden og få dem til at spille optimalt sammen. 

Virksomhedsrådgivningen er efterspurgt da der er stor fokus på alle pengestrømme i virksomheden. Som virksomhedsejer har du fokus på alle indtjeningsmuligheder virker optimalt. Tag kontakt til vores virksomhedsrådgivere for at høre, hvor de kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi tør stille de frække spørgsmål. 

Kontakt en af vores specialister:

Specialist, kvægrådgining

Hans Iversen 

Virksomhedsrådgiver

Tlf.: 2154 1780

Specialist, kvægrådgining

Claus Rasmussen

Virksomhedsrådgiver

Tlf.: 7436 5089

Specialist, kvægrådgining

Bjarne Jacobsen

Virksomhedsrådgiver

Tlf.: 7436 5101

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.