Regnskab
Regnskabet i din virksomhed er grundlaget for afrapportering til samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, det er retvisende og rettidigt. Tidspunkt for færdiggørelse af regnskab fastsættes ved den årlige samarbejdsaftale.

Regnskabet danner base for de Benchmarkanalyser der udarbejdes, hvor virksomhedens output sammenlignes med andre virksomheder af samme type og størrelse. Ud fra disse sammenligninger kortlægges de fokusområder, hvor der kan findes merværdi til at styrke virksomhedens afkast. I rådgivningen omkring din virksomhed, vil LandboSyds værdier - Kant, Kompetance, Kommunikation og Kvalitet være nøgleord. Vi vil udfordre dig på dine resultater ud fra betragtningen om, at vi sammen kan optimere dit afkast til dine investerede midler. Vi har også mulighed for, ud fra en såkaldt Fraktilanalyse, at give dig nogle målepunkter i forhold til analyseværktøjet Business Check. Se eksempler på både Benchmark- og Fraktilanalyse neders i "Downloads".

I LandboSyd vil din virksomhed, i samråd med dig, blive tilknyttet de rådgivere som giver din virksomhed værdi, både i kortsigtede og langsigtede betragtninger. Landvarige relationer givet det bedste samarbejde.

Arbejdet med virksomhedens regnskab, vil berøre både driftsmæssige og skattemæssige vinkler, så du vil få det optimale udbytte af vores arbejde. 

Er du ikke kune hos LandboSyd endnu, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. 

Kontakt Jan Fensholt-Hansen for uddybning:

Jan Fensholt-Hansen 

Direktør, Regnskab og Revision

Tlf.: 7436 5016

Nyhedsbrev

Vi formidler relevante informationer i vores generelle nyhedsbrev som du kan tilmelde dig her. Yderligere kan du tilmelde dig vores specielle-interesse nyhedsbreve for flere detaljerede nyheder ved at markere disse nedenfor.